Aanmelding 30-jarig juibleum

Ja, ik vier graag het 30-jarig jubileum van de ME/CVS Stichting Nederland mee, op vrijdag 13 oktober 2017!!

Programma

Na het formele deel van het programma volgt het informelere deel met diverse workshops en een lezing (zie het programma). Hieronder kunt u uw 1e en 2e voorkeur aangeven voor de workshops of de lezing.

We doen ons best om u te plaatsen bij de workshop of lezing van uw 1e keuze, maar het kan zijn dat we niet aan alle 1e-voorkeursverzoeken kunnen voldoen.

Toegankelijkheid

We vinden het belangrijk dat iedereen die dat wil, aan het feestelijke jubileum kan deelnemen. Daarom is de locatie rolstoeltoegankelijk, inclusief een aangepast toilet. Ook beschikt de locatie over een loungeruimte met een aantal banken, waar u even kunt bijkomen.
Hieronder kunt u (eventuele) andere wensen aangeven. We doen ons best om te bieden wat u ook nodig heeft om deel te kunnen nemen, maar het kan zijn dat we niet aan alle verzoeken kunnen voldoen.

Vervoer

De Glind is goed bereikbaar met de auto, maar minder goed met het openbaar vervoer (zie de routebeschrijving). Daarom zorgen we voor eigen vervoer: aan het begin van de middag vanaf de stations Amersfoort en Barneveld naar De Glind, en aan het einde van de middag weer terug naar beide stations.