fbpx

Help mee: steun ons werk

De ME/CVS Stichting Nederland zet zich in voor de versterking en verbetering van de positie van mensen met ME/CVS. Dat kunnen we niet alleen. Daar hebben we u ook bij nodig! Samen staan we immers sterk.

U kunt eenvoudig bijdragen aan een betere wereld voor mensen met ME/CVS: door ons werk te steunen. Natuurlijk kunt u ook een actievere rol vervullen door vrijwilliger te worden.

Word vrijwilliger

Doe een gift

Help ons als lid/donateur

De ME/CVS Stichting zet zich actief in voor alle mensen met ME/CVS. Hoe meer leden/donateurs, hoe sterker we staan! Samen bereiken we meer: meer activiteiten, betere lobby bij de politiek en grotere invloed op onderzoek. Lees verder >>

Keurmerken
De ME/CVS Stichting Nederland heeft de status als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en is erkend als goed doel door het CBF. Met deze kwaliteitszegels kunt u erop vertrouwen dat wij verantwoord met uw donaties en giften omgegaan.

Help ons als vrijwilliger

ME/CVS Stichting werkt veel met vrijwilligers. We hebben eenmalige klussen, kortdurende projecten en langlopende taken. Voor ons is vooral belangrijk dat onze vrijwilligers zich met plezier inzetten “voor de goede zaak”. Samen met zijn allen maken we een verschil voor mensen met ME/CVS, en daar gaat het om! Bekijk onze vacatures.

Ervaringsverhalen
Heeft u zelf ME/CVS? Wilt u ons wel helpen, maar niet als vaste vrijwilliger? Wij zijn ook heel blij met uw ervaringen, bijv. over wat wel en niet voor u heeft gewerkt. Mail uw verhaal.

Doe een gift

Gunt u mensen met ME/CVS ook een beter perspectief? Deelt u onze visie en missie? Laat dit merken! Steun ons met een periodieke of eenmalige gift. Zo helpt u onze doelen mogelijk te maken. Alle kleine beetjes helpen!

Gratis donatie
Winkelt u wel eens bij Bol.com? Gebruik deze link en u doneert gratis aan de ME/CVS Stichting elke keer dat u bij Bol.com winkelt!

Sociale media
U kunt ook onze pagina en artikelen delen op sociale media met uw vrienden, om de bekendheid over ME/CVS en ons werk te vergroten.