Contact

E-MAIL

Wil je mailcontact met een lotgenoot? Bijvoorbeeld voor een praatje of het delen van ervaringen? Stuur dan een e-mail naar info@mecvs.nl.

Heb je een klacht, wij horen het graag. Lees hier het klachtenreglement.

Administratieve vragen en alle andere mail stuur je naar info@mecvs.nl.
Of gebruik het contactformulier hieronder.

Contactformulier

TELEFOON

Infolijn
Bij onze ME/CVS-infolijn kun je terecht met al je persoonlijke vragen en ervaringen. De infolijn is bereikbaar op 035 621 12 90 op maandagmiddag van 13.00 tot 15.30 uur en op dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 12.30 uur.

Administratie
Heb je een vraag voor onze administratie, dan bel je 035 621 13 18 van 10.00 tot 13.00 uur, op dinsdag en donderdag. Kijk ook eerst bij de meestgestelde vragen en de daarbij behorende antwoorden hieronder.

Regionaal contact
Verspreid over het hele land zijn er contactpersonen. Hun contactgegevens vind je achterin ons kwartaalblad MEdium. Of mail naar info@mecvs.nl om de contactgegevens uit jouw regio op te vragen.

Administratieve vraag?

De meestgestelde administratieve vragen en de bijbehorende antwoorden:

Donateurs kunnen hun persoonlijke gegevens zelf wijzigen via Mijn ME/CVS. Je kunt de wijziging natuurlijk ook mailen via het contactformulier of per post sturen.

Ben je geen donateur, maar wil je de nieuwsbrief op een ander mailadres ontvangen? Dan kunt je je oude mailadres eenvoudig afmelden via de link in de nieuwsbrief, en je hier (opnieuw) aanmelden met je nieuwe mailadres.

Je kunt je contributie/donatie overmaken naar bankrekening NL29 INGB 0000 6306 77 t.n.v. MECVS Nederland. Graag onder vermelding van “donatie”. Dank hiervoor.

Mogelijk. De meeste zorgverzekeraars vergoeden contributies van patiëntenorganisaties geheel of gedeeltelijk vanuit een aanvullend pakket. Klik hier voor een overzicht of lees de polisvoorwaarden van je zorgverzekering.

Je kunt onze jaarrekening vinden bij onze ANBI-gegevens. Hierin vind je een overzicht van al onze inkomsten en uitgaven. Op onze pagina op de site van het CBF vind je een nadere financiële verantwoording.

Je kunt schriftelijk of per e-mail opzeggen via info@mecvs.nl, ook als je tijdelijk opzegt. Wij hanteren een opzegtermijn van ten minste vier weken voor het einde van je donateursjaar.

Let op: vanaf het nieuwe lidmaatschapsjaar na je opzegging ontvang je niet langer ons kwartaalblad MEdium, krijg je geen korting meer bij De Online Drogist, en heb je ook geen toegang meer tot het ledenforum en andere faciliteiten van MECVS Nederland.

Adres

MECVS Nederland

Minckelersstraat 71
1223 LD Hilversum

Bankrekening: NL29 INGB 0000 6306 77

Sociale media

Volg ons ook online!

  • Facebook: naast Meetingpoint vind je hier ook onze pagina met actuele relevante informatie.
  • Twitter
  • Linkedin: via deze pagina informeren wij werkgevers, werknemers en zelfstandigen over actuele ontwikkelingen.
  • Instagram