Huiskamergroepen

ME/CVS Nederland krijgt regelmatig verzoeken voor lotgenotencontact. Veel mensen met ME/CVS voelen de behoefte om andere mensen met ME/CVS te ontmoeten. Omdat ze graag willen weten hoe anderen omgaan met de ingrijpende gevolgen van deze onzichtbare chronische ziekte. Voor bedlegerige mensen met ME/CVS start op 11 oktober een online ME-Huiskamergroep.

Vanwege de grote behoefte aan contact organiseert de ME/CVS Stichting Nederland op verschillende plekken in het land ME-Huiskamergroepen. Dit zijn huiskamerbijeenkomsten – vaak letterlijk bij mensen thuis – waar deelnemers met elkaar praten over het leven met ME/CVS, ervaringen uitwisselen, (h)erkenning ervaren.
Een overzicht van deze Huiskamergroepen vindt u achterin de MEdium en ook in de activiteitenagenda op onze website.

Om tegemoet te komen aan de wensen en mogelijkheden van bedlegerige mensen met ME/CVS start in oktober een online ME-Huiskamergroep. Deze groep ontmoet elkaar via Skype *, zodat deelnemers met geluid én beeld met elkaar kunnen praten.

De eerste bijeenkomst van deze online Huiskamergroep is op woensdag 11 oktober, van 15.00 tot 16.00 uur. Aan het eind van die eerste bijeenkomst spreken we een nieuwe datum af. Deze vindt u te zijner tijd ook weer in de Activiteitenagenda op onze website.

Voor meer informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met ondergetekende: 06-10 86 37 14 en jverdonk@mecvs.nl.

* Skype is een gratis programma dat op (bijna) alle apparaten werkt. Het maakt niet uit of uw computer, laptop of tablet werkt op Windows, OS of Linux. Ook voor de meeste mobiele telefoons is er een Skype-versie beschikbaar. Meer info vindt u op www.skype.com/nl/download-skype/

Activiteitenagenda

Bekijk onze activiteitenagenda voor huiskamergroepen bijeenkomsten op locatie.

Meer over dit onderwerp