fbpx

MEetingpoint

MEetingpoint is de contactgroep voor jongeren met ME/CVS tot en met 29 jaar én voor ouders van kinderen en jongeren met ME/CVS.

Heb je een leuk nieuwtje dat je wilt delen met andere jongeren?

Zoek je contact met andere jongeren met ME/CVS?

Of heb je hulp nodig voor een project op school?

Tip ons via meetingpoint@ME-CVS-stichting.nl!

Dan nemen wij je berichtje op in de eerstvolgende Nieuwsflits.

MEetingpoint

MEetingpoint is de contactgroep voor jongeren met ME/CVS tot en met 29 jaar én voor ouders van kinderen en jongeren met ME/CVS.

Jonge mensen met ME/CVS en hun familie hebben vaak behoefte aan specifieke informatie. Ze willen informatie over ME/CVS op school of studeren met ME/CVS, of zoeken informatie over uitkeringen.
MEetingpoint wil jonge mensen informeren en helpen om met leeftijdgenoten in contact te komen.

Ouders/verzorgers van een kind met ME/CVS willen graag hun kind ondersteunen en hebben veel vragen over opgroeien met ME/CVS en toekomstperspectieven.
MEetingpoint wil ouders informeren en helpen om met andere ouders in contact te komen.

Activiteiten MEetingpoint

MEetingpoint doet:

    • MEetingpoint brengt jongeren met elkaar in contact via onze eigen MEetingpoint-pagina op Facebook en ons eigen MEetingpoint-account op Twitter.
    • MEetingpoint verstuurt een eigen (digitale) nieuwsbrief met relevante informatie, actueel nieuws en lezenswaardige ontwikkelingen.
    • MEetingpoint organiseert bij voldoende animo ontmoetingsactiviteiten voor kinderen en jongeren met ME/CVS en/of ouders van kinderen en jongeren met ME/CVS.
    • MEetingpoint geeft op verzoek voorlichting over ME/CVS en de beperkingen van ME/CVS op scholen en opleidingen.
    • Ook voor vragen over opgroeien met ME/CVS, school, studeren, uitkeringen, keuringen, etc. kun je bellen met onze ME/CVS-infolijn: 035-621 12 90 of mailen naar: MEetingpoint@me-cvs-stichting.nl.

MEetingpoint is in 2000 door jongeren zelf opgericht, en is nu al bijna meerderjarig! 😉

Doe mee met MEetingpoint!

Heb je goede ideeën voor activiteiten voor jongeren? Ben je niet ouder dan 30 jaar? En heb je zelf ME/CVS? Dan ben jij de vernieuwer die wij zoeken!

MEetingpoint zoekt jongeren die ons willen helpen met het bedenken van nieuwe activiteiten voor jongeren met ME/CVS. Het gaat om 2 of 3 sessies, waarin we met elkaar brainstormen. Doel is een aantal activiteiten, waarmee MEetingpoint aan de slag kan.

Gaat het al bruisen? Denk met ons mee voor te gekke activiteiten! Neem contact met ons op.
Of wil je eerst meer weten? Klik hier voor meer info.

Nieuwsflits

MEetingpoint verstuurt een eigen (digitale) nieuwsbrief met relevante informatie, actueel nieuws en lezenswaardige ontwikkelingen. Uiteraard in korte berichten, met links naar meer info.