fbpx

Ook kinderen en jongeren kunnen ME/CVS krijgen. Inmiddels zijn er in Nederland alleen al ruim 20.000 kinderen en jongeren met vermoeden van ME/CVS leven.
Vaak zonder dat zij daarvan op de hoogte zijn.

Terwijl een juiste diagnose en behandeling juist bij jongeren nog effectief kan zijn om de ziekte te verminderen of genezen.
Help mee om deze jongeren een kans te geven. Steun ons werk met en voor jongeren!

Lees meer…

Help 20.000 jongeren met ME/CVS! Doneer nu online voor ons jongeren project

#GivingTuesday

Want samen zorgen we voor jongeren met ME/CVS

Tags: ME / CVS  cvs, ME, chronisch vermoeidheid syndroom, me cvs, chronische vermoeidheid, vermoeidheidssyndroom, cvs me, myalgische encefalomyelitis, chronisch vermoeid, wat is cvs, me cvs stichting, cvs behandeling, inspanningsintolerantie, me cvs test, cvs syndroom, me vermoeidheid, me cvs behandeling, chronische vermoeidheid behandeling, chronische , test voor ME, Testen op CVS, vermoeidheid na pfeiffer, cvs oorzaak, cvs me medisch centrum, cvs centrum, behandeling cvs, wat is chronische vermoeidheid, fibromyalgie en cvs, me cvs net, cvs en fibromyalgie, me vermoeidheidssyndroom, me chronische vermoeidheid, behandeling chronische vermoeidheid, multisysteemziekte, vermoeidheidssyndroom me, cvs fibromyalgie, richtlijn chronische vermoeidheid, cvs alternatieve behandeling, gezondheidsraad, oorzaak cvs, cvs vermoeidheid, behandeling me, cvs wat is dat, me behandeling, stichting me cvs, ms cvs, herstellen van me cvs, pem cvs, cvs me centrum, cvs kind, fibromyalgie cvs, cvs chronisch vermoeidheidssyndroom, cvs therapie, me cvs medisch centrum, me cvs centrum, chronische vermoeidheid me, cvs na burnout, leven met me cvs, me of cvs, cvs en depressie, wie stelt cvs vast, me cvs 2018, het chronisch vermoeidheidssyndroom, ervaringsverhalen me cvs

Ziek of niet