Lotgenotenbijeenkomst

Voor mensen met ME/CVS of long covid

4 juni om 15:30

Wil jij graag met lotgenoten praten over onderwerpen rondom ME/CVS en long covid? MECVS Nederland organiseert in samenwerking met de Vermoeidheidkliniek online lotgenotenbijeenkomsten. Je bent van harte welkom! De eerstvolgende bijeenkomst is op 4 juni.

Over de bijeenkomsten

Tijdens elke bijeenkomst brengen de aanwezigen onderwerpen in waarover ze zouden willen praten. Samen kiezen we dan het hoofdonderwerp van de avond. Soms wordt er na de bijeenkomst in kleine kring nog over iets doorgepraat. Je kunt ook een onderwerp voorstellen bij je aanmelding voor de eerstvolgende bijeenkomst.

Afgelopen jaar sloten steeds meer mensen met long covid zich aan. Logisch, want hun klachten komen sterk overeen met die van mensen met ME/CVS. Je bent dus ook welkom wanneer je long covid hebt.

De sfeer in de groep is open: alles kan worden besproken. Sommigen komen om actief mee te praten en hun ervaringen te delen. Anderen zijn er vooral om mee te luisteren en zo nieuwe informatie op te doen. Dat is allemaal prima. Je bent van harte welkom!

Informatie en aanmelden

De bijeenkomsten duren ca. 45 minuten en vinden plaats via Zoom. Je hoeft er dus niet voor te reizen, je kunt gewoon thuis in contact komen met lotgenoten. Je kunt je aanmelden via de website van de Vermoeidheidkliniek. Je vindt daar ook de data van de volgende bijeenkomsten. Na aanmelding ontvang je een link naar de Zoom-bijeenkomst. Heb je ideeën voor de invulling van deze bijeenkomst, dan kun je die kwijt in het veld ‘Vraag of opmerking’ in het aanmeldformulier. Wil je je aanmelden voor een andere datum dan de bovengenoemde? Ga dan naar het overzicht van alle bijeenkomsten.

Foto: Pixabay – Gordon Johnson

Vergelijkbare berichten