Lotgenotenbijeenkomsten ME/CVS en long covid

Meld je nu aan voor de lotgenotenbijeenkomsten voor ME/CVS-patiënten. In de loop van de tijd hebben steeds meer longcovidpatiënten zich aangesloten om hun ervaringen te delen en vragen te stellen. Inmiddels is de planning voor bijeenkomsten tot en met juni 2024 klaar.

Afgelopen anderhalf jaar werden deze Zoombijeenkomsten goed bezocht, zowel door mensen met ME/CVS als ook, steeds vaker, door mensen met long covid. Logisch, want – zeker wanneer er sprake is van een meer ernstige vorm van long covid – de overeenkomsten in ervaringen en klachten van longcovidpatiënten zijn vaak gelijk aan die van mensen met ME/CVS.

Wat er verandert

Naar aanleiding van een enquête onder de deelnemers van het afgelopen jaar, hebben we twee wijzigingen doorgevoerd. Met deze veranderingen hopen we tegemoet te komen aan de wensen van deelnemers.

  • In plaats van een keer per maand zijn de bijeenkomsten nu een keer per drie weken ingepland.
  • Naast een middagbijeenkomst organiseren we nu ook een bijeenkomst aan het begin van de avond. De avond- en middagbijeenkomsten wisselen elkaar af.

Aanmelden

Het is belangrijk je aan te melden voor deze bijeenkomsten, omdat we je een Zoomlink moeten toesturen, zodat je kunt deelnemen. Je meldt je aan via de website van de Vermoeidheidkliniek. Je vindt daar ook een overzicht van alle ingeplande bijeenkomsten.

Voor wie?

Als MECVS Nederland willen we er zijn voor iedereen met ME/CVS en/of long covid. Wil je dus meedoen? Meld je dan aan via de website van de Vermoedheidkliniek.

Foto: Jackson David/Pixabay

Vergelijkbare berichten