Gezocht: deelnemers voor nieuwe ME-Huiskamergroep in Zwolle

Sophia Sipkens is een nieuwe, enthousiaste vrijwilliger en zij wil graag een ME-Huiskamergroep in Zwolle opzetten, zodat ook mensen met ME/CVS in Zwolle elkaar laagdrempelig kunnen ontmoeten. De opzet is zoals gebruikelijk: maandelijkse bijeenkomsten van 2 uur, op een doordeweekse middag. De precieze dagen en tijden stellen we vast in overleg met de deelnemers. Deze Huiskamergroep kan van start gaan, zodra we 6 (of meer) deelnemers hebben gevonden.

Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met Sophia Sipkens: huiskamergroepzwolle@hotmail.com.

ME-Huiskamergroepen

De ME/CVS Stichting Nederland krijgt regelmatig verzoeken voor lotgenotencontact. Veel mensen met ME/CVS voelen de behoefte om andere mensen met ME/CVS te ontmoeten. Omdat ze graag willen weten hoe anderen omgaan met de ingrijpende gevolgen van deze onzichtbare chronische ziekte.

Daarom organiseert de ME/CVS Stichting Nederland op verschillende plekken in het land ME-Huiskamergroepen. Dit zijn huiskamerbijeenkomsten – vaak letterlijk bij mensen thuis – waar deelnemers met elkaar praten over het leven met ME/CVS, ervaringen uitwisselen, (h)erkenning ervaren. Een overzicht van deze Huiskamergroepen vindt u achterin de MEdium en ook in de activiteitenagenda op onze website www.mecvs.nl/calender.