doneer voor bloedonderzoek

Hoera, het bloedonderzoek gaat door!

Geweldig! Dankzij de steun van velen van u is het streefbedrag van € 5000,- voor het nieuwe bloedonderzoek gehaald! Onze hartelijk dank voor al uw reacties en bijdragen. Het bloedonderzoek gaat door!

Hierbij de reactie op dit mooie resultaat van de onderzoeksgroep;

‘Allereerst willen we iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan dit prachtige bedrag hartelijk danken. Dankzij jullie kunnen we hopelijk meer vragen beantwoorden met betrekking tot de ontstaanswijze van CVS. Wij zullen de komende maanden hard aan de slag gaan met het onderzoek en hopen tegen het einde van dit jaar resultaten hebben. Hierover brengen we jullie tegen die tijd uiteraard op de hoogte. Nogmaals veel dank voor dit mooie resultaat!’

Een aantal keer deden wij via Facebook en onze digitale nieuwsbrief een oproep voor steun aan een nieuw ME/CVS bloedonderzoek. Zie onze eerdere berichtgeving: www.mecvs.nl/nieuws/steun-me-cvs-bloedonderzoek Ook in ons patiënten magazine MEdium plaatsten we de oproep. Veel mensen reageerden positief op onze berichten en stuurden een gift. Nogmaals veel dank daarvoor.