mecvs lotgenotencontact

Kom naar de lotgenotenbijeenkomst!

Voor jongeren met ME/CVS op 9 juli in Utrecht 

Vind je het leuk om in contact te komen met andere jongeren? Op een prachtige locatie bij Utrecht is er een bijeenkomst op zaterdag 9 juli. Gratis voor leden! Wil je iemand meenemen? Dat kan. Voor niet leden is de bijdrage €12,50.

Voor wie Ervaar jij wel eens onbegrip en vind je het soms lastig om op te komen voor jouw eigen belangen? Heb je behoefte aan lotgenotencontact en wil je op weg geholpen worden om assertiever te worden? Dan is deze bijeenkomst iets voor jou!

De lotgenotenbijeenkomst is georganiseerd door de ME/CVS-Stichting Nederland in samenwerking met Carrie Schreurs van MEetingpoint (jongeren tot circa 30 jaar). Carrie heeft ook ME/CVS en in het kader van haar opleiding Toegepaste Psychologie geeft zij invulling aan deze dag.

Tijdens de lotgenotendag is er een korte assertiviteitstraining. De dagindeling ziet er als volgt uit:

Programma:

11.00 – 11.05 uur             welkom en bespreking programma

11.05 – 11.20 uur             iedereen stelt zich kort voor

11.20 – 12.00 uur            ervaringen uitwisselen

12.00 – 13.00/13.30 uur   heerlijke lunch / pauze

13.00/13.30 – 14.55 uur   korte assertiviteitstraining

14.55 uur afsluiting

Locatie

Een mooie tuin te Nieuwegein. De tuin is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Indien nodig is er een pendel. Voor meer info: buitenzijn.nu  Goede stoelen zijn aanwezig.

Wil je er ook bij zijn? Schrijf je dan nu in! Aanmelden kan tot 1 juli door een email te sturen naar MEetingpoint@me-cvs-stichting.nl o.v.v. je naam, geboortedatum en eventuele dieetwensen i.v.m. de lunch.

Graag tot zaterdag  9  juli!

Hartelijke groeten, MEetingpoint