Webinar over zorgkosten en belastingvoordeel gemist? Kijk het nu terug

Vanaf 1 maart kun je weer belastingaangifte doen. Met het oog daarop vond op 9 februari 2023 het Ieder(in)-webinar ‘Belastingvoordeel in verband met ziekte of beperking’ plaats. Met daarin duidelijke uitleg door fiscaal specialist Kees Dijkman over wat het hebben van een beperking of chronische ziekte betekent voor je financiën en veel tips over de mogelijkheden van belastingaftrek van zorgkosten. Ook kregen deelnemers een overzicht van de acties die Ieder(in) onderneemt rond het thema energie en hoge energiekosten en zijn veel vragen van deelnemers over de compensatie van meerkosten beantwoord. Heb je het webinar gemist, klik dan hieronder op de link en bekijk het alsnog.

Het webinar terugkijken
Hier kun je het webinar ‘Belastingvoordeel in verband met ziekte of beperking’ terugkijken.

De video van het webinar is voorzien van professionele ondertiteling.

Alle vragen en antwoorden uit het webinar in één document
Alle vragen die tijdens het webinar zijn gesteld en de antwoorden daarop, hebben we verzameld in een overzichtelijk Q&A-document. Dit kun je onderaan dit bericht downloaden.

Op de speciale website Meerkosten.nl lees je alle actuele informatie en geven we uitleg over regels en mogelijkheden van de aftrek van deze kosten.

Thema energie en energiekosten
Ieder(in) krijgt de afgelopen tijd veel vragen over de vergoeding van onvermijdbare energiekosten in verband met ziekte of beperking. Daarom is ook dit thema kort aan de orde gekomen tijdens het webinar. Wil je hier meer over weten kijk dan bij onderstaande links.

Lees hier wat Ieder(in) via de lobby heeft gedaan

Lees hier meer over welke mogelijkheden er nu zijn voor compensatie van energiekosten

Bron: Ieder(in)

Vergelijkbare berichten