Lopen voor ME/CVS in Colorrun

Sanne,17 jaar, doet mee aan de Colorrun te Utrecht voor ME/CVS!
‘Ik ben Sanne en op 9 september ga ik mee doen aan de Colorrun. Dit ga ik niet alleen voor mezelf doen omdat ik ME/CVS heb gehad maar ook voor de mensen die deze ziekte hebben. Door deze Colorrun te lopen wil ik geld inzamelen voor de ME/CVS-Stichting Nederland.

Daarnaast wil ik dat de ME/CVS meer bekendheid krijgt. Veel mensen hebben last van maar ME/CVS en weten niet dat dit het is. Deze aandoening is ook onbekend bij veel mensen die de Colorrun lopen. Door hier aan mee te doen wil ik ME/CVS meer onder de aandacht brengen.
Hiermee wil ik ook laten zien dat bewegen kan helpen. Ik heb zelf een enorme strijd geleverd, was altijd moe. Het duurde lang voordat artsen er achter kwamen wat het was. Uiteindelijk heeft dit traject 4 jaar geduurd. Na de diagnose ben ik doorverwezen naar een revalidatiecentrum. In dit centrum heb ik enorm aan mezelf gewerkt en dit heeft bij mij resultaat gehad. Nu ik er bovenop ben wil ik me graag inzetten voor mensen met ME/CVS door de 5 km afstand van de Colorrun te gaan lopen en hiermee geld in te zamelen voor de ME/CVS-Stichting.

Wilt u mijn Colorrun steunen en mensen met ME/CVS helpen? Dat kan door een donatie over te maken op NL29 INGB 0000 6306 77  o.v.v. Colorrun of lid te worden van de ME/CVS-Stichting Nederland
Alvast heel erg bedankt!’

Voor meer informatie over de Colorrun, klik hier