ME-Huiskamergroep Zeist

ME/CVS Inloopmiddag 9 oktober te Hilversum

ME/CVS inloopmiddag te Hilversum
Op woensdag 9 oktober wordt er weer een inloop- en informatiemiddag voor mensen met ME/CVS georganiseerd. De bijeenkomst is dit keer in Hilversum, Noorderweg 62 op de begane grond.
Wil je informatie over ME/CVS en/of in contact komen met lotgenoten? Kom dan langs in Hilversum, tussen 12.30 en 14.30 uur ben je welkom.
De bijeenkomst is bedoeld voor mensen met ME/CVS en andere belangstellenden, die eens willen praten over de ziekte: hun klachten, behandelmogelijkheden, hoe om te gaan met je energie, e.d. Er is gelegenheid om vragen te stellen, ervaringen uit te wisselen en informatiemateriaal in te kijken. Vanuit de ME/CVS-Stichting Nederland zullen er verschillende ervaringsdeskundigen aanwezig zijn. Aanmelden is niet nodig.
De bijeenkomst vindt plaats in de FNV Vergaderzaal, Noorderweg 62, 1221 AB te Hilversum op 5 minuten lopen van het station Hilversum. Parkeergelegenheid voor de auto vindt u in de woonwijk ernaast (deels betaald parkeren). De zaal is (via achterdeur) rolstoeltoegankelijk.