Start tweede ME-Huiskamergroep in Zeist

De ME/CVS Stichting Nederland krijgt regelmatig verzoeken voor lotgenotencontact. Veel mensen met ME/CVS voelen de behoefte om andere mensen met ME/CVS te ontmoeten. Omdat ze graag willen weten hoe anderen omgaan met de ingrijpende gevolgen van deze onzichtbare chronische ziekte. Voor mensen met ME/CVS in de regio Zeist start op 18 oktober een tweede ME-Huiskamergroep Zeist.

Vanwege de grote behoefte aan contact organiseert de ME/CVS Stichting Nederland op verschillende plekken in het land ME-Huiskamergroepen. Dit zijn huiskamerbijeenkomsten – vaak letterlijk bij mensen thuis – waar deelnemers met elkaar praten over het leven met ME/CVS, ervaringen uitwisselen, (h)erkenning ervaren.
Een overzicht van deze Huiskamergroepen vindt u achterin de MEdium en ook in de activiteitenagenda op onze website www.mecvs.nl/calender.

Eerder dit jaar, in mei, startte de (eerste) ME-Huiskamergroep in Zeist. De belangstelling voor deze Huiskamergroep is zo groot, dat we op 18 oktober beginnen met een tweede ME-Huiskamergroep Zeist!

De bijeenkomsten van deze tweede Huiskamergroep Zeist zijn elke derde woensdag, van 14.00 tot 16.00 uur, in Zeist. De groep is open, dus mensen kunnen elke bijeenkomst instromen. De ME-Huiskamergroep Zeist wordt begeleid door een ervaren begeleider, die ook ervaringsdeskundig is.

Deze tweede ME-Huiskamergroep Zeist heeft, net als de eerste groep, ruimte voor maximaal 8 deelnemers per bijeenkomst. Daarom vragen we deelnemers om zich vooraf aan te melden.
Aanmelden kan door te bellen of te mailen naar Jochem: 06-10 86 37 14 en huiskamergroep-zeist@mecvs.nl. Na aanmelding krijgt u het adres van de bijeenkomst.

Voor vragen of meer info kunt u ook contact opnemen met Jochem.