Steun ME CVS bloedonderzoek!

Donatie voor bloedonderzoekWe zijn over de helft, er is al ruim € 3300,- gedoneerd. Dank daarvoor! Doe ook mee en geef voor ME! Help mee het streefbedrag van € 5000,- te halen. 

Er is een nieuwe techniek beschikbaar om het afweersysteem te onderzoeken. Dit is zeer interessant voor het onderzoek naar ME/CVS. Nieuw bloedonderzoek geeft nieuwe inzichten, en biedt mogelijkheden om vervolgonderzoek te starten. Zo komen we stapje voor stapje dichter bij een behandeling voor ME/CVS. Om dit nieuwe bloedonderzoek te doen is € 5000,- euro nodig. Laten we samen proberen om dit bedrag te bereiken. Alle beetjes helpen!

Twee jaar geleden plaatsten wij een oproep voor deelname aan ME/CVS onderzoek, waar velen van u op hebben gereageerd. Mede dankzij deze hulp is de link-CiCFS studie  inmiddels afgerond. De uitkomsten van de studie worden tegen het einde van dit jaar verwacht. We houden u natuurlijk op de hoogte.

We hebben dus laten zien dat we het kunnen, dat we samen stappen kunnen zetten. Daar zijn we als organisatie erg trots op, en dankbaar voor.

Nu is er een  link-nieuwe techniek beschikbaar waarmee kan worden gekeken naar een groot aantal eiwitten in het bloed die betrokken zijn bij het afweersysteem. Het is belangrijk om deze techniek ook op ME/CVS toe te passen, vinden ook de betrokken onderzoekers, maar het budget van het huidige project is ontoereikend.

Laten we opnieuw met z’n allen bijdragen, weer een stap dichterbij komen, nieuwe kennis vergaren.

De afgelopen maanden hebben al vele mensen gedoneerd. Dit bedrag zetten wij graag in voor dit belangrijke onderzoek. Maar het is nog niet genoeg. Doe ook mee! Uw bijdrage helpt om het bedrag van € 5000,- te bereiken! En die € 5000,- brengt ons weer dichter bij een behandeling.

Alle mensen die deze actie al ondersteund hebben, hartelijk dank! Mogen we u nog één ding vragen? Zou u uw donatie willen delen met uw vrienden, familie en kennissen? Dat kan via Facebook en Twitter. Nogmaals bedankt voor uw gift en het delen ervan.

Alle donaties voor onderzoek worden voor 100% besteed aan dit en ander wetenschappelijk onderzoek.