fbpx

Onze locatie

Adres

ME/CVS Stichting Nederland

Noorderweg 62
1221 AB Hilversum

Bankrekening: NL29 INGB 0000 6306 77

E-mail

Wilt u mailcontact met een lotgenoot? Bijv. voor een persoonlijk praatje of het delen van ervaringen? Mailt u dan naar info@mecvs.nl.

Heeft u een klacht, wij horen het graag. Lees hier het klachtenreglement.

Administratieve vragen en alle andere mail stuurt u naar info@mecvs.nl.

Of gebruik het contactformulier:

Contactformulier

5 + 3 = ?

Direct

Lid/donateur worden? Meld u hier aan.

Folders of brochures bestellen? Ga naar onze webshop.

Vrijwilliger worden? Meld u hier aan.

Telefoon

Infolijn
Bij onze ME/CVS-infolijn kunt u terecht met al uw persoonlijke vragen, informatie en ervaringen. De infolijn is bereikbaar op tel.nr. 035-621 12 90 van 10.00 tot 12.30 uur op alle werkdagen. Of mail met het contactformulier op deze pagina.
Administratie
Ons bureau is bereikbaar op tel.nr. 035-621 13 18, van 10.00 tot 13.00 uur, op werkdagen behalve woensdag. Kijk eerst bij de meest gestelde vragen en de daarbij behorende antwoorden hieronder.
Regionaal contact
Voor onze achterban hebben we verspreid over het hele land telefonisch contactpersonen voor een persoonlijk praatje en lotgenotencontact. Contactgegevens vindt u achterin ons kwartaalblad MEdium. Of mail met info@mecvs.nl om de contactgegevens uit uw regio op te vragen.

Administratieve vraag?

De meestgestelde administratieve vragen en de bijbehorende antwoorden:

Donateurs kunnen hun persoonlijke gegevens zelf wijzigen via Mijn ME/CVS. U kunt de wijziging natuurlijk ook mailen via het contactformulier hiernaast of per post sturen naar: Noorderweg 62, 1221 AB Hilversum.

Bent u geen donateur, maar wilt u de (digitale) nieuwsbrief op een ander mailadres ontvangen? Dan kunt u uw oude mailadres eenvoudig afmelden via de link in de nieuwsbrief, en u hier (opnieuw) aanmelden met uw nieuwe mailadres.

U kunt uw contributie en donatie overmaken naar bankrekening NL29 INGB 0000 6306 77 t.n.v. ME/CVS Stichting Nederland. Graag o.v.v. “donatie”.

Mogelijk. De meeste zorgverzekeraars vergoeden contributies van patiëntenorganisaties geheel of gedeeltelijk vanuit een aanvullend pakket. Klik hier voor een overzicht of lees de polisvoorwaarden van zorgverzekering.

Let op: Er zijn groeperingen die de indruk wekken namens de ME/CVS Stichting op te treden en geld van u vragen. In Nederland is slechts één officiële patiëntenorganisatie en dat is de ME/CVS Stichting Nederland. U kunt ons herkennen aan ons logo, de naam ME/CVS Stichting Nederland en de keurmerken ANBI en CBF.

Klik hier voor onze jaarrekening, waarin u een overzicht vindt van al onze inkomsten en uitgaven. Op onze pagina op de site van het CBF vindt u een nadere financiële verantwoording.

U kunt schriftelijk of per email opzeggen via info@mecvs.nl als u geen lid/donateur meer wil zijn, ook als u tijdelijk opzegt. Wij hanteren een opzegtermijn van ten minste vier weken voor het einde van uw lidjaar.

Let op: vanaf het nieuwe lidmaatschapsjaar na uw opzegging ontvangt u niet langer ons kwartaalblad MEdium, krijgt u geen korting meer bij de Roode Roos, en heeft u ook geen toegang meer tot het ledenforum (en andere faciliteiten) van de ME/CVS Stichting.