fbpx

Contact

Onze locatie

Adres

ME/CVS Stichting Nederland

Noorderweg 62
1221 AB Hilversum

Bankrekening: NL29 INGB 0000 6306 77

E-mail

Wilt je mailcontact met een lotgenoot? Bijv. voor een persoonlijk praatje of het delen van ervaringen? Stuur dan een e-mail naar info@mecvs.nl.

Heb je een klacht, wij horen het graag. Lees hier het klachtenreglement.

Administratieve vragen en alle andere mail stuur je naar info@mecvs.nl.

Of gebruik het contactformulier:

Contactformulier

1 + 1 = ?

Direct

Lid/donateur worden? Meld je hier aan.

Folders of brochures bestellen? Ga naar onze webshop.

Vrijwilliger worden? Meld je hier aan.

Telefoon

Infolijn
Bij onze ME/CVS-infolijn kunt je terecht met al je persoonlijke vragen, informatie en ervaringen. De infolijn is bereikbaar op tel.nr. 035-621 12 90 van 10.00 tot 12.30 uur op dinsdag, woensdag en vrijdag. Of mail met het contactformulier op deze pagina.
Administratie
Ons bureau is bereikbaar op tel.nr. 035-621 13 18, van 10.00 tot 13.00 uur, op werkdagen behalve woensdag. Kijk eerst bij de meest gestelde vragen en de daarbij behorende antwoorden hieronder.
Regionaal contact
Voor onze achterban hebben we verspreid over het hele land telefonisch contactpersonen voor een persoonlijk praatje en lotgenotencontact. Contactgegevens vind je achterin ons kwartaalblad MEdium. Of mail naar info@mecvs.nl om de contactgegevens uit uw regio op te vragen.

Administratieve vraag?

De meestgestelde administratieve vragen en de bijbehorende antwoorden:

Donateurs kunnen hun persoonlijke gegevens zelf wijzigen via Mijn ME/CVS. Je kunt de wijziging natuurlijk ook mailen via het contactformulier hiernaast of per post sturen naar: Noorderweg 62, 1221 AB Hilversum.

Ben je geen donateur, maar wilt je de (digitale) nieuwsbrief op een ander mailadres ontvangen? Dan kunt je je oude mailadres eenvoudig afmelden via de link in de nieuwsbrief, en je hier (opnieuw) aanmelden met je nieuwe mailadres.

Je kunt je contributie/donatie overmaken naar bankrekening NL29 INGB 0000 6306 77 t.n.v. ME/CVS Stichting Nederland. Graag onder vermelding van  “donatie”. Dank hiervoor.

Mogelijk. De meeste zorgverzekeraars vergoeden contributies van patiëntenorganisaties geheel of gedeeltelijk vanuit een aanvullend pakket. Klik hier voor een overzicht of lees de polisvoorwaarden van zorgverzekering.

Let op: Er zijn groeperingen die de indruk wekken namens de ME/CVS Stichting op te treden en geld van je vragen. In Nederland is slechts één officiële patiëntenorganisatie en dat is de ME/CVS Stichting Nederland. Je herkent ons aan ons logo, de naam ME/CVS Stichting Nederland en de keurmerken ANBI en CBF.

Je kunt onze jaarrekening vinden bij onze ANBI-gegevens. Hierin vind je een overzicht van al onze inkomsten en uitgaven. Op onze pagina op de site van het CBF vindt u een nadere financiële verantwoording.

Je kunt schriftelijk of per email opzeggen via info@mecvs.nl als je geen lid/donateur meer wil zijn, ook als je tijdelijk opzegt. Wij hanteren een opzegtermijn van ten minste vier weken voor het einde van uw donateursjaar.

Let op: vanaf het nieuwe lidmaatschapsjaar na je opzegging ontvang je niet langer ons kwartaalblad MEdium, krijg je geen korting meer bij de Roode Roos, en heb je ook geen toegang meer tot het ledenforum en andere faciliteiten van de ME/CVS Stichting.