Een kinderwens en ME/CVS

ME/CVS doet bij veel aspirant-ouders vragen rijzen rondom zwangerschap en het krijgen en opvoeden van kinderen. In deze brochure gaan we in op deze vragen en helpen we je op weg om met ME/CVS zwangerschap zo goed mogelijk door te komen. ME/CVS is geen reden om af te zien van kinderen! ME/CVS is wel een reden om je hierop voor te bereiden en daarmee willen we je helpen met deze brochure. Je vindt in deze brochure onder andere informatie over erfelijkheid, voorbereiding op de bevalling, verlofmogelijkheden, de rol van de partner en meer. 

Gratis ontvangen? 

Wanneer je je nu aanmeldt als donateur van ME/CVS Nederland, dan ontvang je deze en drie andere brochures naar keuze gratis. Meld je dus nu aan als donateur

Online informatie bij de brochure ‘Een kinderwens en ME/CVS’ 

Op deze pagina vind je actuele informatie die hoort bij de brochure ‘Een kinderwens en ME/CVS’ die deel uitmaakt van de uitgebreide Informatiemap ME/CVS van ME/CVS Nederland. De informatie op deze pagina wordt zo goed mogelijk actueel gehouden. Mocht je een fout ontdekken – in de brochure of hier –  of een link die niet meer werkt, stuur ons dan een e-mail en wij corrigeren de fout zo snel mogelijk. 

Meer brochures