Disclaimer

De ME/CVS Stichting komt op voor alle patiënten met ME/CVS. Donaties aan ‘Ziek… of niet’ worden gebruikt om het totale project voor jongeren met ME/CVS mede te financieren. Er kunnen geen individuele rechten aan worden ontleend. We geven geen adviezen over behandelaren of therapieën. Wie of wat in uw eigen situatie zou kunnen helpen kunt u het beste met uw eigen arts bespreken.

Disclaimer corona@mecvs.nl

  • ME/CVS Stichting Nederland en de Vermoeidheidkliniek zullen de gestelde vragen en bijbehorende antwoorden periodiek verzamelen en geanonimiseerd als “Vaak gestelde Vraag”(faq) op hun sites en eventueel nieuwsbrief of andere media publiceren om zoveel mogelijk patiënten hiervan te laten profiteren.
  • De kennis en regelgeving rondom corona/Covid-19 verandert constant. ME/CVS Stichting Nederland kan geen verantwoording aanvaarden voor de volledigheid en actualiteit van de gegeven antwoorden.
  • ME/CVS Stichting Nederland en Vermoeidheidkliniek staan door de elektronische verzending van dit bericht niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud, noch voor tijdige ontvangst daarvan. Voor informatie over de ME/CVS Stichting raadpleegt u mecvs.nl.