‘Theo bedankt!’ – Voorzitter MECVS Nederland draagt stokje over

Na 7,5 jaar draagt Theo Kuiphof het stokje over aan Jitze Reeder als voorzitter van MECVS Nederland. Theo blijft zich inzetten voor onze organisatie als vicevoorzitter met als speerpunt belangenbehartiging.

Theo heeft de afgelopen jaren baanbrekend werk verzet voor iedereen met ME/CVS en hun omgeving. Hij organiseerde onze inbreng bij de Gezondheidsraad, in de Haagse politiek en in de ZonMw-stuurgroep, wat uiteindelijk resulteerde in een flink budget voor wetenschappelijk onderzoek. Hij is nauw betrokken bij ME/CFS Lines, NMCB en de ZonMw-klankbordgroep.

Jitze zet zich al drie jaar in voor onze patiëntenorganisatie en heeft veel ervaring in communicatie, fondsenwerving en organisatie-ontwikkeling. Onder andere voor EpilepsieNL, Longfonds en de Hersenstichting. Daarnaast is hij ervaringsdeskundige vanuit zijn jeugd en was hij eerder voorzitter van het bestuur van Stichting Fairwork.

Pieter Miedema blijft als penningmeester de stabiliteit van onze club bewaken en Jaap Jan Pieterman vervult de rol van secretaris.

Vergelijkbare berichten