Vacature ervaringsdeskundige arts bij Stichting Begrepen Klachten

Arts (niet-praktiserend) ca 8 uur per week, ervaringsdeskundig/affiniteit onverklaarde klachten

De Stichting Begrepen Klachten* zoekt een arts die ervaringsdeskundig is, ofwel professionele affiniteit heeft met onvoldoende verklaarde klachten en ziektebeelden zoals Long Covid, ME/CVS, Q-koorts en vitamine B12 deficiëntie. Iemand met een open en nieuwsgierige blik, die zich wil richten op zowel de biomedische als de psychosociale zorg.

De stichting is een ideëel initiatief, en wil zich op een professionele en betrokken manier inzetten voor de patiëntengroep met chronische onvoldoende verklaarde klachten. Samen met de patiënten zoeken zij naar mogelijkheden om klachten te verminderen en de situatie te verbeteren. Zij doen dit hoofdzakelijk binnen de reguliere geneeskunde.

Vanwege de vele hulpvragen die bij hen binnenkomen zijn zij op zoek naar een nieuwe collega die hart heeft voor deze patiënten.

Klik hier voor functie-eisen en beschrijving.

*Stichting in oprichting. Naast directe ondersteuning van patiënten, zijn zij bezig met het opzetten van een stichting waarin zij ook met andere ideeën aan de slag gaan om zorg voor deze patiëntengroep te verbeteren.

Vergelijkbare berichten