‘Op jacht naar de horizon’

Redacteur Elly Steffens krijgt de kans om een wereldreis naar Australië te maken. Helaas, ME/CVS gaat mee. Hoe pak je dat aan? Elly ontdekt het in haar blog op mecvs.nl. Haar voorbereidingen voor deze reis lees je in de nieuwste MEdium. Binnenkort op de mat.

‘Samen ontdekken wat mogelijk is binnen de grenzen van onze veerkracht’. Dit is voor Elly de belangrijkste reden om deze blog te schrijven. Volkomen onverwacht krijgt zij de kans om een wereldreis te maken. Eerst wilde de redacteur van MEdium niet gaan. Want hoe zou dit moeten met de beperkingen van ME/CVS? “Na een nacht van onrustig slapen kwam de omslag. Ik liep door de woonkamer, toen ik ineens dacht:  ‘Ja, ik ga het doen! Hoe dan ook! Ik ga met blijdschap op reis!’ Alle spanning en onrust vielen van me af.” 

Behalve haar lotgenoten meenemen naar de fantastische plek die Australië is, hoopt Elly dat haar blog ook nieuwe inzichten en perspectieven biedt: “Ik wil met mijn blog woorden geven aan de pijn. De rauwheid van verlies verwoorden. Intense blijdschap beschrijven bij behaalde overwinningen. Ik geloof dat mijn verhaal staat voor dat van een groep mensen. Ik wil je de gereedschappen aanreiken om elke dag een uitdaging aan te gaan. Met mijn schrijven wil ik moed inspreken. Wij reizen samen. Ik deel met jou mijn verhaal. Samen zullen we uitkijken naar het nieuwe dat voor ons ligt. De horizon zal steeds opschuiven. Onbekend gebied zullen we in gaan nemen. Ons leven is waardevol.” 

De eerste blog lees je rond 20 maart op deze site! Reageren? Dat kan via onze sociale media: Facebook, Instagram en X.

Vergelijkbare berichten